La Locanda dei Liberati
Menukort

Antipasti - Forretter

  • Platessa e Sinfonia di Cavoli Kr. 139,-

    Vores udgave af Fiskefilet. Paneret Rødspætte med symfoni af Kål

  • Insalata di pollo della Locanda Kr 139,-

    Carlos Signatur-ret: Kyllingesalat tilsmagt med Trøffel, sursød Peberrod

  • Porro, Cantarelli e Zucca Kr 139,-

    Porre, Kantareller og Græskarvelouté

Primi Piatti - Pasta / Risotto / Suppe

  • Spaghetti alla Crema di Scampi e Limone Kr 139,- / 179,-

    Hjemmelavet Spaghetti med Jomfruhummer og Citron

  • Risotto al Cavolo Rosso, Prosciutto e Taleggio Kr 139,- / 179,-

    Risotto med Rødkål, Skinke og Taleggio

  • Ravioli ripieni di Maiale Brasato in Brodo di Mela Kr 139,- / 179,-

    Hjemmelavet Pasta fyldt med Braiseret Gris, serveret i Æble Consommé

Secondi Piatti - Hovedretter

  • Stinco di Vitello, Rapa Rossa e Patate Kr 259,-

    Kalveskank med Rødbede og Kartoffel og Egen Sauce

  • Merluzzo e Finocchi Kr 259,-

    Torsk med Fennikkel og Fiskeconsommé

  • Petto d’Anatra con Zucca e Mela Cotogna Kr 259,-

    Andebryst med Græskar og Kvæde

I cicchetti dello chef
Chefens småretter

Der kan vælges mellem 3,5,eller 7 retter. Vil du nyde matchende vine til din mad, spørg tjeneren.

Ønskes Cicchetti skal dette vælges af hele bordet

For at holde den høje kvalitet laves alle vores retter fra bunden. Der kan derfor på travle dage opstå lidt ventetid.
Nyd omgivelserne og vinen imens. Har du allergier, fortæl det da venligst til tjeneren – vi bruger æg, nødder, hvede, skaldyr m.m. i flere af retterne.

Der er rygeforbud i hele restauranten og i gården. Spørg tjeneren om vejledning, hvis du ønsker at ryge.