Det siger gæsterne
om La Locanda

01

Vi elsker feedback

Derfor betyder Jeres mening også meget for os. Alle, der booker på nettet, bliver umiddelbart efter besøget opfordret til at give os feedback på oplevelsen. Alt, hvad I skriver til os, bliver læst.

Vi kan hverken redigere i – eller slette – anmeldelserne, da det er en service, der udbydes af vores bookingsystem. Det er nye gæsters garanti for, at anmeldelserne er til at stole på, selvom de står på vores egen hjemmeside. Mange af de gæster der ikke har booket på nettet har skrevet anmeldelser på vores Facebook side eller på TripAdvisor, så her kan du også se hvad vore gæster siger om os.

Det betyder, at vi allerede har modtaget flere hundrede anmeldelser – og der i blandt også flere gode råd, som vi har fulgt op på. Lydloftet og vindfanget er blandt de væsentligste.

Vi sætter stor pris på Jeres feedback, den er vores rettesnor og er med til at holde os skarpe på det, vi laver hele tiden – så 1000 tak for Jeres hjælp!

Herunder har vi samlet en række af de udsagn, der bedst repræsenterer det, de fleste skriver om os

“Hyggelig atmosfære, fin afstemt og enkel indretning. Professionelt personale med styr på detaljerne. Velsmagende og veltilberedte retter med helt egen stil – uden efterligning, uden sammenligning. To ord som vi synes beskriver La Locanda: Ærlighed – Stilsikkerhed”
Bent N
“En meget fin oplevelse. Elegant fortolkning af klassiske italienske retter. Små, men passende portioner der gjorde, at man absolut var tilfredsstillet på alle punkter. Maden fantastisk velsmagende. Betjeningen var god.”
Søren H
“Virkelig hyggeligt og meget mad for pengene. Vi fik 5 retter for 299,00, og alle retter var velsmagende. Det hjemmebagte brød var også hurtigt spist:-) Desuden er vinene også meget rimeligt prissat og tjeneren fik anbefalet en lækker vin, der passede godt til alle retter til en fin pris. Vi kommer helt sikkert igen.”
Pernille V
“Selvom vores forventninger var meget høje, så blev de til fulde indfriet. Hjertelig modtagelse, super betjening, lækker og velsmagende mad og godt valg af vin. Behagelig og god opmærksomhed fra såvel ejer som personale.”
Anni W
“En helt igennem positiv oplevelse – lige fra atmosfæren, omgivelserne, de fuldstændigt rene og flotte toiletter, og til den virkeligt gode mad og en professionel, men samtidig familiær betjening. Kan varmt anbefales til alle, som gerne vil nyde lækker italiensk mad samt en god flaske solmoden vin.”
Peter J
“Virkelig lækkert og autentisk mad, sød betjening og rare omgivelser. Menukortet var tilpas begrænset, og råvarer og tilberedning tilsvarende friskt og lækkert. Som at være i Italien! :)”
Cilotte P
“Det bedste måltid på en restaurant i mange år – måske nogensinde. Stort skulderklap til både betjening og Carlo + Co i køkkenet.”
Preben W

Billeder
fra restaurant La Locanda